Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος θα διεξάγονται από τη Δευτέρα 29/6/2020 μέχρι την Πέμπτη 2/7/2020 από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 14:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Εργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι 1,0 χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».
 
Το Τμήμα Δημοσίων Εργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.