Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος θα διεξάγονται από τη Δευτέρα 29/6/2020 μέχρι την Πέμπτη 2/7/2020 από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 14:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Εργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι 1,0 χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».
 
Το Τμήμα Δημοσίων Εργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE