Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος θα διεξάγονται από τη Δευτέρα 29/6/2020 μέχρι την Πέμπτη 2/7/2020 από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 14:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Εργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι 1,0 χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».
 
Το Τμήμα Δημοσίων Εργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE