Μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση στη Γλασκώβη

Μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση στη Γλασκώβη

Μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη από η ώρα 1.30 περίπου τοπική ώρα στο κέντρο της Γλασκώβης, εν μέσω ανεπιβεβαίωτων αναφορών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «πολλαπλούς» τραυματισμούς πολιτών σε επίθεση με μαχαίρι.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Twitter δείχνουν ένοπλους αστυνομικούς να εισβάλλουν σε κτίριο της κεντρικής οδού West George.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πάνω από 20 περιπολικά οχήματα και ασθενοφόρα.

Η πρώτη δήλωση της τοπικής αστυνομίας κάνει λόγο για «σοβαρό περιστατικό» αλλά και για «κατάσταση υπό έλεγχο», χωρίς να συντρέχει αυτή τη στιγμή κίνδυνος για την ασφάλεια του κοινού.

Ο κόσμος καλείται να αποφεύγει την περιοχή.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE