ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση υπεξαίρεσης 4,5 εκ. από αλυσίδα περιπτέρων -Συνελήφθη και ο σύζυγος της 49χρονης λογίστριας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση υπεξαίρεσης 4,5 εκ. από αλυσίδα περιπτέρων -Συνελήφθη και ο σύζυγος της 49χρονης λογίστριας

Χειροπέδες στον 63χρονο σύζυγο της 49χρονης λογίστριας πέρασε η Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής (26/06).

Τα αδικήματα που διερευνώνται αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος,  κλοπή από υπάλληλο,  πλαστογραφία, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν την περίοδο 2017-2020.

Ο 63χρονης σύζυγος της φέρεται να πλαστογραφούσε τις επιταγές για τους εικονικούς υπαλλήλους της εταιρίας.  

Υπενθυμίζοουμε πως έχουν κατασχεθεί τέσσερα πολυτελή οχήματα της ύποπτης, είπε πως γίνονται εξετάσεις και για τις συνθήκες απόκτησης άλλων περιουσιακών στοιχείων, που αφορά κυρίως ακίνητη περιουσία.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκονται επίσης ηλεκτρονικά δεδομένα που είχαν σβηστεί από ηλεκτρονικό υπολογιστή λίγο πριν τη σύλληψη της και που, ωστόσο, έγινε κατορθωτή η επαναφορά του. 


 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.