ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός μοτοσυκλέτας που είχε κλαπεί σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός μοτοσυκλέτας που είχε κλαπεί σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα

Εμπρησμός μοτοσυκλέτας που είχε κλαπεί στις 14 Ιουνίου σημειώθηκε 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο (27/6) στη Λεωφόρο Νίκης που είχε ως αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να καταστραφεί ολοσχερώς.
 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα 12.25, στη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε χώρο στη λεωφόρο Νίκης.
 
Στη σκηνή έφτασαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που κατέσβησαν τη φωτιά, ωστόσο η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
 Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και ότι είχε δηλωθεί ως κλαπείσα, στις 14 Ιουνίου.  Κλάπηκε από περιοχή του  Αγίου Δομετίου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).