ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός μοτοσυκλέτας που είχε κλαπεί σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός μοτοσυκλέτας που είχε κλαπεί σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα

Εμπρησμός μοτοσυκλέτας που είχε κλαπεί στις 14 Ιουνίου σημειώθηκε 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο (27/6) στη Λεωφόρο Νίκης που είχε ως αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να καταστραφεί ολοσχερώς.
 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα 12.25, στη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε χώρο στη λεωφόρο Νίκης.
 
Στη σκηνή έφτασαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που κατέσβησαν τη φωτιά, ωστόσο η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
 Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και ότι είχε δηλωθεί ως κλαπείσα, στις 14 Ιουνίου.  Κλάπηκε από περιοχή του  Αγίου Δομετίου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE