ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός μοτοσυκλέτας που είχε κλαπεί σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός μοτοσυκλέτας που είχε κλαπεί σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα

Εμπρησμός μοτοσυκλέτας που είχε κλαπεί στις 14 Ιουνίου σημειώθηκε 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο (27/6) στη Λεωφόρο Νίκης που είχε ως αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να καταστραφεί ολοσχερώς.
 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα 12.25, στη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε χώρο στη λεωφόρο Νίκης.
 
Στη σκηνή έφτασαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που κατέσβησαν τη φωτιά, ωστόσο η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
 Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και ότι είχε δηλωθεί ως κλαπείσα, στις 14 Ιουνίου.  Κλάπηκε από περιοχή του  Αγίου Δομετίου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE