Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι σύντομα θα επισκεφτεί τη Μόσχα

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι σύντομα θα επισκεφτεί τη Μόσχα

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε το Σάββατο 27/6 ότι θα επισκεφτεί σύντομα τη Ρωσία για περισσότερες συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.


"Οι συνομιλίες οικοδόμησης εμπιστοσύνης που άρχισαν με τον πρόεδρο Πούτιν [στο μεσαιωνικό φρούριο, Fort Bregancon] συνεχίζονται," έγραψε ο Μακρόν σε μία ανάρτησή του στο Twitter, με αναφορά στην ευρωπαϊκή ασφάλεια, στις περιφερειακές διενέξεις και στην κλιματική αλλαγή ως κυρίαρχα ζητήματα. "Σύντομα θα ταξιδέψω στη Ρωσία," πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι Πρόεδροι Μακρόν και Πούτιν είχαν μία διάσκεψη μέσω βίντεο την Παρασκευή. Ο Γάλλος Πρόεδρος κάλεσε την Ευρώπη να επανεξετάσει το στρατηγικό πλαίσιο των σχέσεών της με τη Ρωσία, δηλώνοντας ότι μία πολιτική περιφρόνησης απέναντι στη Μόσχα κατά τα τελευταία χρόνια, απέτυχε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE