Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι σύντομα θα επισκεφτεί τη Μόσχα

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι σύντομα θα επισκεφτεί τη Μόσχα

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε το Σάββατο 27/6 ότι θα επισκεφτεί σύντομα τη Ρωσία για περισσότερες συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.


"Οι συνομιλίες οικοδόμησης εμπιστοσύνης που άρχισαν με τον πρόεδρο Πούτιν [στο μεσαιωνικό φρούριο, Fort Bregancon] συνεχίζονται," έγραψε ο Μακρόν σε μία ανάρτησή του στο Twitter, με αναφορά στην ευρωπαϊκή ασφάλεια, στις περιφερειακές διενέξεις και στην κλιματική αλλαγή ως κυρίαρχα ζητήματα. "Σύντομα θα ταξιδέψω στη Ρωσία," πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι Πρόεδροι Μακρόν και Πούτιν είχαν μία διάσκεψη μέσω βίντεο την Παρασκευή. Ο Γάλλος Πρόεδρος κάλεσε την Ευρώπη να επανεξετάσει το στρατηγικό πλαίσιο των σχέσεών της με τη Ρωσία, δηλώνοντας ότι μία πολιτική περιφρόνησης απέναντι στη Μόσχα κατά τα τελευταία χρόνια, απέτυχε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE