ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 53χρονου- Πώς έχασε τη ζωή του

ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 53χρονου- Πώς έχασε τη ζωή του

Σε εργατικό ατύχημα έχασε την ζωή του ο Αλμύρ Τομπουλίδης, 53χρονος σιδεράς από την Γεωργία που διέμενε στην Κύπρο και εργαζόταν σε εργοτάξιο στην περιοχή της Πέγειας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:00  το πρωι (27/6) 53χρονος κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου ο οποίος εργαζόταν σε εργοτάξιο στην περιοχή Αγίου Γεωργίου της Πέγειας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν σε σκαλωσιά  και κατάπεσε από ύψος 4 μέτρων σε υπόγειο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου ο υπεύθυνος και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, πυροσβεστική υπηρεσία και το Γραφείο Εργασίας.

Επίσης ενημερώθηκε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου για τις περιστάσεις του θανάτου του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE