ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλ για σεντόνι η Γουλβς (ΒΙΝΤΕΟ)

Φουλ για σεντόνι η Γουλβς (ΒΙΝΤΕΟ)

PREMIER LEAGUE-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΛΒΣ: 0-1

Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Φουλ για σεντόνι η Γουλβς, που πέρασε με1-0 από την έδρα της Βίλα και βρίσκεται σταθερά στην 5η θέση. Να θυμίσουμε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τιμωρίας της Σίτι που θα δώσει το 4ο εισιτήριο του Champions League στην 5η θέση. Σε δύσκολη θέση η Βίλα που βλέπει την κλεψύδρα να τελειώνει.

Στο 9ο λεπτό η κεφαλιά του Χάουζ έφυγε λίγο έξω, όπως και το σουτ του Ντόχερτι στο 24’ και τρία λεπτά αργότερα, ο Χιμένες έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Ζότα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έξυσε τα δοκάρια του Νίλαντ.

Στο 37ο λεπτό, ο Πατρίσιο έσωσε μετά από σουτ του Γκρίλις, ενώ στο 39’΄το σουτ του Χιμένες, έφυγε λίγο έξω και στο 42’ ο Νίλαντ έκανε τραγική γκάφα, η μπάλα έφτασε στον Ζότα που σούταρε με τη μία έξω από την περιοχή αλλά αστόχησε.

Οι «λύκοι» πίεσαν στην επανάληψη και στο 62ο λεπτό ο Γιόνι κατέβασε στην περιοχή, έστρωσε στον Ντεντόνκερ κι εκείνος με όμορφο σουτ έγραψε το 0-1.

Μάλιστα στο 67’ ο Ντεντόνκερ έπιασε νέο σουτ που πέρασε λίγο έξω και στο 74’ ο Ντόχερτι έσωσε μετά από κεφαλιά του Χάουζ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Νίλαντ, Τάργκετ (11’ Τέιλορ), Χάουζ, Μινγκς, Κονσά (59’ Ελμοχαμαντί), Χουριχέιν (59’ ΜακΓκίν), Γκρίλις, Νακαμπά (82’ Τρεζεγκέ), Σαμάτα, Λουίζ, Ντέιβις (82’ Ελ Γκάζι).

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Ντόχερτι, Γιόνι, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Σάις, Νέβες, Χιμένες (86’ Νέτο), Ζότα (59’ Τραορέ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Πηγή: www.aek365.org

The post Φουλ για σεντόνι η Γουλβς (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top