Τραγωδία στην Ελλάδα: Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Τραγωδία στην Ελλάδα:  Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του στη Ζαχάρω Ηλείας βρήκε το Σάββατο 27/6ένας ηλικιωμένος, από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας περίπου 80 ετών, είναι γερμανός υπήκοος που διαμένει χρόνια στην περιοχή.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στο Κάτω Ξηροχώρι και στο σημείο έσπευσαν εννέα οχήματα με 18 πυροσβέστες που εντόπισαν τον ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το ανακριτικό τμήμα έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE