ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία οδήγησε στο κελί 51χρονο- Εμπλέκεται σε κλοπή χρυσαφικών και κοσμημάτων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία οδήγησε στο κελί 51χρονο- Εμπλέκεται σε κλοπή χρυσαφικών και κοσμημάτων

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο 27/6 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον 51χρονου κατοίκου Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας. 

 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 26/6, από κάτοικο Λάρνακας. Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, μεταξύ των ωρών 8.40π.μ. και 2.15μ.μ. της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα και τιμαλφή.  

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 51χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη το πρωί σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE