ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία οδήγησε στο κελί 51χρονο- Εμπλέκεται σε κλοπή χρυσαφικών και κοσμημάτων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία οδήγησε στο κελί 51χρονο- Εμπλέκεται σε κλοπή χρυσαφικών και κοσμημάτων

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο 27/6 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον 51χρονου κατοίκου Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας. 

 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 26/6, από κάτοικο Λάρνακας. Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, μεταξύ των ωρών 8.40π.μ. και 2.15μ.μ. της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα και τιμαλφή.  

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 51χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη το πρωί σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE