ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικοι φέρονται να κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό οχήματος- Εξασφαλίστηκε μαρτυρία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικοι φέρονται να κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό οχήματος- Εξασφαλίστηκε μαρτυρία

 Σε κακόβουλη ενέργεια φαίνεται να οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε χθες Σάββατο 27/6 σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 55χρονης, στη Λάρνακα. Η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για ένα 21χρονο, ένα 17χρονο και μια 17χρονη, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία και συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο ξέσπασε γύρω στις 5.30π.μ. χθες και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τη φωτιά, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.