ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικοι φέρονται να κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό οχήματος- Εξασφαλίστηκε μαρτυρία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικοι φέρονται να κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό οχήματος- Εξασφαλίστηκε μαρτυρία

 Σε κακόβουλη ενέργεια φαίνεται να οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε χθες Σάββατο 27/6 σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 55χρονης, στη Λάρνακα. Η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για ένα 21χρονο, ένα 17χρονο και μια 17χρονη, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία και συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο ξέσπασε γύρω στις 5.30π.μ. χθες και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τη φωτιά, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.