ΑΚΑΜΑΣ: Ζούσε σαν ερημίτης ο άνδρας που βρέθηκε αφυδατωμένος

ΑΚΑΜΑΣ:  Ζούσε σαν ερημίτης ο άνδρας που βρέθηκε αφυδατωμένος

Βρετανός ηλικίας 62 ετών είναι ο άντρας που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/6) αφυδατωμένος σε περιοχή του Ακάμα.

Ο 62χρονος δεν είχε τους πόρους να ζήσει όπως ο ίδιος δήλωσε και αποφάσισε να ζήσει ερημικά και συγκεκριμένα στην περιοχή «Τζιονια» του Ακάμα, όπου και έφτιαξε ένα πρόχειρο κατάλυμα με κλαδιά.

Τον Βρετανό εντόπισε ελληνοκύπρια η οποία κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο λόγω της δυσκολίας πρόσβασης του πληρώματος να φτάσει στο σημείο , κλήθηκε η πυροσβεστική.

Ο 62χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE