ΑΚΑΜΑΣ: Ζούσε σαν ερημίτης ο άνδρας που βρέθηκε αφυδατωμένος

ΑΚΑΜΑΣ:  Ζούσε σαν ερημίτης ο άνδρας που βρέθηκε αφυδατωμένος

Βρετανός ηλικίας 62 ετών είναι ο άντρας που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/6) αφυδατωμένος σε περιοχή του Ακάμα.

Ο 62χρονος δεν είχε τους πόρους να ζήσει όπως ο ίδιος δήλωσε και αποφάσισε να ζήσει ερημικά και συγκεκριμένα στην περιοχή «Τζιονια» του Ακάμα, όπου και έφτιαξε ένα πρόχειρο κατάλυμα με κλαδιά.

Τον Βρετανό εντόπισε ελληνοκύπρια η οποία κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο λόγω της δυσκολίας πρόσβασης του πληρώματος να φτάσει στο σημείο , κλήθηκε η πυροσβεστική.

Ο 62χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE