ΑΚΑΜΑΣ: Ζούσε σαν ερημίτης ο άνδρας που βρέθηκε αφυδατωμένος

ΑΚΑΜΑΣ:  Ζούσε σαν ερημίτης ο άνδρας που βρέθηκε αφυδατωμένος

Βρετανός ηλικίας 62 ετών είναι ο άντρας που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/6) αφυδατωμένος σε περιοχή του Ακάμα.

Ο 62χρονος δεν είχε τους πόρους να ζήσει όπως ο ίδιος δήλωσε και αποφάσισε να ζήσει ερημικά και συγκεκριμένα στην περιοχή «Τζιονια» του Ακάμα, όπου και έφτιαξε ένα πρόχειρο κατάλυμα με κλαδιά.

Τον Βρετανό εντόπισε ελληνοκύπρια η οποία κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο λόγω της δυσκολίας πρόσβασης του πληρώματος να φτάσει στο σημείο , κλήθηκε η πυροσβεστική.

Ο 62χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE