ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Μελετάμε ένα σχέδιο να αυξήσουμε το ωράριο των θερινών σχολείων του κράτους

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Μελετάμε ένα σχέδιο να αυξήσουμε το ωράριο των θερινών σχολείων του κράτους

Καθησυχαστικός ο Υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, αναφερόμενος στα θερινά σχολεία.

Οπως  δήλωσε o κ.Προδρόμου , αυξήσαν τον αριθμό παιδιών που θα μπορούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες , ο οποίος αρχικά μειώθηκε λόγω περιορισμών του διατάγματος του κορωνοϊου.  Επίσης αύξησαν και το ωράριο εργασίας των θερινών σχολείων μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα ώστε να διευκολύνουν τους γονείς.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας, υπάρχει σχέδιο για τον επόμενο χρόνο, ώστε να αυξηθούν και τα θερινά σχολεία του κράτους αλλά και το ωράριο τους, καθώς αρκετές οικογένειες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις των ιδιωτικών σχολείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE