ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Μελετάμε ένα σχέδιο να αυξήσουμε το ωράριο των θερινών σχολείων του κράτους

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Μελετάμε ένα σχέδιο να αυξήσουμε το ωράριο των θερινών σχολείων του κράτους

Καθησυχαστικός ο Υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, αναφερόμενος στα θερινά σχολεία.

Οπως  δήλωσε o κ.Προδρόμου , αυξήσαν τον αριθμό παιδιών που θα μπορούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες , ο οποίος αρχικά μειώθηκε λόγω περιορισμών του διατάγματος του κορωνοϊου.  Επίσης αύξησαν και το ωράριο εργασίας των θερινών σχολείων μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα ώστε να διευκολύνουν τους γονείς.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας, υπάρχει σχέδιο για τον επόμενο χρόνο, ώστε να αυξηθούν και τα θερινά σχολεία του κράτους αλλά και το ωράριο τους, καθώς αρκετές οικογένειες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις των ιδιωτικών σχολείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.