ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Μελετάμε ένα σχέδιο να αυξήσουμε το ωράριο των θερινών σχολείων του κράτους

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Μελετάμε ένα σχέδιο να αυξήσουμε το ωράριο των θερινών σχολείων του κράτους

Καθησυχαστικός ο Υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, αναφερόμενος στα θερινά σχολεία.

Οπως  δήλωσε o κ.Προδρόμου , αυξήσαν τον αριθμό παιδιών που θα μπορούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες , ο οποίος αρχικά μειώθηκε λόγω περιορισμών του διατάγματος του κορωνοϊου.  Επίσης αύξησαν και το ωράριο εργασίας των θερινών σχολείων μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα ώστε να διευκολύνουν τους γονείς.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας, υπάρχει σχέδιο για τον επόμενο χρόνο, ώστε να αυξηθούν και τα θερινά σχολεία του κράτους αλλά και το ωράριο τους, καθώς αρκετές οικογένειες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις των ιδιωτικών σχολείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE