ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Μελετάμε ένα σχέδιο να αυξήσουμε το ωράριο των θερινών σχολείων του κράτους

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Μελετάμε ένα σχέδιο να αυξήσουμε το ωράριο των θερινών σχολείων του κράτους

Καθησυχαστικός ο Υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, αναφερόμενος στα θερινά σχολεία.

Οπως  δήλωσε o κ.Προδρόμου , αυξήσαν τον αριθμό παιδιών που θα μπορούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες , ο οποίος αρχικά μειώθηκε λόγω περιορισμών του διατάγματος του κορωνοϊου.  Επίσης αύξησαν και το ωράριο εργασίας των θερινών σχολείων μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα ώστε να διευκολύνουν τους γονείς.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας, υπάρχει σχέδιο για τον επόμενο χρόνο, ώστε να αυξηθούν και τα θερινά σχολεία του κράτους αλλά και το ωράριο τους, καθώς αρκετές οικογένειες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις των ιδιωτικών σχολείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE