ΚΥΠΡΟΣ: Θύματα του γιατρού «μαϊμού» αναζητεί η ΕΛΑΣ - Πληροφορίες για επαφές με ασθενείς στην Κύπρο

ΚΥΠΡΟΣ: Θύματα του γιατρού «μαϊμού» αναζητεί  η ΕΛΑΣ - Πληροφορίες για επαφές με ασθενείς στην Κύπρο

Θύματα του γιατρού «μαϊμού» και στην Κύπρο αναζητεί πλέον η Ελληνική Αστυνομία.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έλαβε ότι ο ψευτογιατρός έστελνε «συνταγές» και «φάρμακα» και σε ασθενείς στην Κύπρο.

Η καταγγελία που έλαβαν οι ελληνικές Αρχές αναφέρει ότι ασθενείς από την Κύπρο είχαν έρθει σε επαφή με τον ψευδογιατρό, ο οποίος τους έστελνε ταχυδρομικώς πακέτο με δήθεν φάρμακα.

Μετά τη συγκεκριμένη καταγγελία, η ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν θύματα του ψευδογιατρού και στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE