Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.

Η ανάρτηση με το σχόλιο «Κρίμα αυτή η κατάσταση» δημοσιεύεται ως είδηση και στην Γενί Ντουζέν που σημειώνει ότι ο συγκεκριμένος παραγωγός χρησιμοποίησε για το ιδιότυπο μπάνιο ποσότητα του αδιάθετου γάλακτος που έχει παράξει. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι έχει μειωθεί η παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως και η εξαγωγή γάλακτος. Οι παραγωγοί, αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχουν ζητήσει από την «κυβέρνηση» στήριξη αλλά δεν πήραν ακόμα καμιά απάντηση.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου παραγωγών γάλακτος, Μουσταφά Ναϊμογουλαρί δήλωσε ότι εάν δεν υπάρξει λύση στο πρόβλημα, οι παραγωγοί θα ρίχνουν κάθε μέρα το αδιάθετο γάλα στους δρόμους, που υπολογίζεται σε 80-100 τόνους.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




