ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 29χρονο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 29χρονο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

Υπό κράτηση τέθηκε 29χρονος εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σχετικά με διάρρηξη κατοικίας και κλοπής, ιδιοκτησίας μόνιμης κατοίκου Πάφου  που διεπράχθη μεταξύ των ημερομηνιών 12- 17 Ιουνίου του 2020 .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία Πάφου έχει προχωρήσει στην σύλληψη άλλων δύο προσώπων εναντίον των οποίων έχει καταχωρηθεί υπόθεση στο Δικαστήριο.

Μετά από μαρτυρία που προέκυψε η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 29χρονου ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως ανέφερε η παραπονούμενη στις αστυνομικές αρχές, από την διάρρηξη της κατοικίας της οι δράστες απέσπασαν ένα κιβώτιο με εργαλεία και ένα βιβλιάριο επιταγών της τράπεζας Κύπρου στο όνομα του συζύγου της.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE