Αίτημα ΔΣΜΚ προς ΑΗΚ για απομάκρυνση Διευθυντή Λειτουργίας & Προσωπικού από ΔΣΜΚ

Αίτημα ΔΣΜΚ προς ΑΗΚ για απομάκρυνση Διευθυντή Λειτουργίας & Προσωπικού από ΔΣΜΚ

Ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου (ΔΣΜΚ) σε ανακοίνωση του ενημερώνει σχετικά με δημοσίευμα στον Τύπο, ημερομηνίας 26 Ιουνίου 2020, που αφορά αίτημα του ΔΣΜΚ προς την ΑΗΚ για απομάκρυνση του Διευθυντή Λειτουργίας & Προσωπικού από τον ΔΣΜΚ, ότι ο λόγος που δίδεται στο εν λόγω δημοσίευμα δεν είναι ο μόνος αλλά ούτε και ο κύριος λόγος.

Περαιτέρω, ο ΔΣΜΚ επιβεβαιώνει ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού και ότι ο ΔΣΜΚ ανταποκρίνεται πλήρως στις αρμοδιότητες του, όπως αυτές ορίζονται από την νομοθεσία, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων έχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον Διευθυντή.

Σημειώνει ότι οποιαδήποτε αναφορά στο δημοσίευμα σε προσωπικά δεδομένα του Διευθυντή Λειτουργίας & Προσωπικού δεν έχουν δοθεί από τον ΔΣΜΚ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.