Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης συνάντηση την Δευτέρα (29/6) με τον εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ, Υπεύθυνο Ασφαλείας κ. Tamir Mor Yosef, επ’ ευκαιρίας της αφυπηρέτησης του κ. Μιχαηλίδη στις 30 Ιουνίου. 

Ο κ. Μιχαηλίδης αφού ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ για την εποικοδομητική συνεργασία που υπήρξε, μεταξύ Αστυνομίας και Πρεσβείας του Ισραήλ, κατά τη θητεία του στην Αστυνομία, τόνισε και τη σημαντικότητα του Ισραήλ ως αξιόλογου εταίρου. 

Από πλευράς του ο κ. Yosef εξέφρασε την εκτίμηση του ίδιου του Πρέσβη για το έργο που επιτέλεσε ο κ. Μιχαηλίδης στην Αστυνομία και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον και το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ζωή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE