Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης συνάντηση την Δευτέρα (29/6) με τον εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ, Υπεύθυνο Ασφαλείας κ. Tamir Mor Yosef, επ’ ευκαιρίας της αφυπηρέτησης του κ. Μιχαηλίδη στις 30 Ιουνίου. 

Ο κ. Μιχαηλίδης αφού ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ για την εποικοδομητική συνεργασία που υπήρξε, μεταξύ Αστυνομίας και Πρεσβείας του Ισραήλ, κατά τη θητεία του στην Αστυνομία, τόνισε και τη σημαντικότητα του Ισραήλ ως αξιόλογου εταίρου. 

Από πλευράς του ο κ. Yosef εξέφρασε την εκτίμηση του ίδιου του Πρέσβη για το έργο που επιτέλεσε ο κ. Μιχαηλίδης στην Αστυνομία και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον και το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ζωή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE