VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα
Προβληματισμός επικρατεί στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

Πρόκειται για το Fasouliotis Ideal Home Center (τα έπιπλα Φασουλιώτη για τους παλαιότερους) που όπως ανακοίνωσε, προχωρεί σε πλήρη εκκαθάριση του στοκ, με «απίστευτες ευκαιρίες», όπως μέχρι 70% στα έπιπλα και μέχρι 90% στα τελευταία κομμάτια.
Οι λόγοι για τους οποίους η επιχείρηση αναστέλλει τη λειτουργία της δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η Διεύθυνση επεξεργάζεται ένα νέο πλάνο, το οποίο θα γίνει γνωστό τους επόμενους μήνες.
Αναφορικά με το κλείσιμο της επιχείρησης, δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία και αυτό θα γίνει όταν εξαντληθεί το υφιστάμενο στοκ.
Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της επιχείρησης
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




