Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλωσορίζει τη συνομιλία Μητσοτάκη - Ερντογάν

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλωσορίζει τη συνομιλία Μητσοτάκη - Ερντογάν

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαιρέτησε την τηλεφωνική συνομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Εκπρόσωπος απάντησε ότι "οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν αυτήν την εξέλιξη. Η Ελλάδα και η Τουρκία, ως Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, έχουν κοινό ενδιαφέρον για διάλογο συνεργασίας και ειρηνική επίλυση διαφορών, κάτι που ενισχύει τη Συμμαχία μας".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE