ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 19χρονου για υπόθεση εμπρησμού μοτοποδηλάτου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 19χρονου για υπόθεση εμπρησμού μοτοποδηλάτου

Στη σύλληψη 19χρονου κατοίκου επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησε την Δευτερα (29/6) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού μοτοποδηλάτου.

Η φωτιά στο μοτοποδήλατο ξέσπασε τα ξημερώματα της 11ης Ιουνίου 2020, στη Λευκωσία και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ όπως διαπιστώθηκε το μοτοποδήλατο, είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 19χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης. Αργά το απόγευμα χθες, ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE