ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπές για οικογένειες από την Κύπρο σε παραμυθένιο τοπίο - Διαμονή σε λίμνη, δάσος, υδροπάρκο και σκι από 175€ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διακοπές για οικογένειες από την Κύπρο σε παραμυθένιο τοπίο - Διαμονή σε λίμνη, δάσος, υδροπάρκο και σκι από 175€ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε μια ταξιδιωτική καινοτομία, το τουριστικό γραφείο ‘ΤΑΞΙΔΟΕΥΚΑΙΡΙΕΣ’ πρωτοπορεί παρέχοντας σας τη δυνατότητα να κάνετε οικογενειακές -και όχι μόνο- διακοπές σε περιβάλλον που περιλαμβάνει απεριόριστες επιλογές τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Τα λεγόμενα CenterParcs και συγκεκριμένα το Το Center Parcs De Kempervennen βρίσκεται νότια της Ολλανδίας μεταξύ δύο τεράστιων λιμνών και απέχει μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο της πόλης Αϊντχόφεν (στο οποίο πλέον παρέχονται οικονομικές και απευθείας πτήσεις μέσω Wizz Air & Ryanair).

Πρόκειται για ένα μεγάλο χωριό μέσα στο καταπράσινο δάσος με cottages, 24ωρη reception, νοσηλευτή και κεντρική πλατεία όπου στεγάζονται σε εσωτερικό πλακόστρωτο χώρο το mall, τα καταστήματα και τα 4 εστιατόρια του. Μια σύντομη περιήγηση θα σας φέρει αντιμέτωπους με παπαγάλους, χελώνες, φλαμίνγκο και παράξενα ψάρια. Τα cottages μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 16 άτομα, στη μέση του δάσους ή στην προκυμαία σε ένα μαγευτικό boathouse δηλαδή πλωτό στην λίμνη ενώ αρκεί να αναφέρουμε ότι εντός του δωματίου υπάρχουν παράθυρα που βρίσκονται κάτω από τη στάθμη του νερού παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία.

Οι κατηγορίες των Cottages ποικίλουν σε premium, vip, boathouse και children’s cottage και όλα διαθέτουν καθιστικό, τζάκι και μια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη αφού παρέχεται η δυνατότητα να προμηθευτείτε τα τρόφιμα από το supermarket και να ψήσετε στην άνεση του εξοχικού σας. Η συντριπτική πλειοψηφία των CenterParcs (συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του προαναφερθέντος) διαθέτουν το Aqua Mundo. Πρόκειται για ένα τεράστιο κλειστό χώρο, με θερμαινόμενες πισίνες σε τροπικό κλίμα, νεροτσουλήθρες, water games για μικρούς και μεγάλους, spa, ξαπλώστρες για χαλάρωση ενώ είναι περιτριγυρισμένος με τροπικά φυτά!

Και αν όλα αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να σας πείσουν σας ενημερώνουμε πως το συγκεκριμένο θεματικό πάρκο διαθέτει το Montana Snowcenter που αποτελείται από μια εσωτερική χιονοδρομική πίστα που λειτουργεί ολόχρονα, τοίχο αναρρίχησης καθώς και σωρεία άλλων δραστηριοτήτων για να απασχολούνται τα παιδιά σας με ασφάλεια. Οι μεγάλοι μπορούν να περάσουν τον χρόνο τους στα σπα, παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τοξοβολία, laser battle, escape room, να ενοικιάσουν κανό, mountain bike ή electric cart και αμέτρητες άλλες δραστηριότητες τις οποίες μπορούν να επιλέξουν on the spot. Φυσικά το βράδυ μπορείτε να το περάσετε με Casino Night παίζοντας Crazy Blackjack & Crazy Bingo και να κερδίσετε παράλληλα υπέροχα βραβεία.

Όλα αυτά μέσα στο ίδιο το CenterParc ενώ αν επιθυμείτε να μετακινηθείτε κάνοντας μια βόλτα στην πόλη οι ‘ΤΑΞΙΔΟΕΥΚΑΙΡΙΕΣ’ παρέχουν μια ολόκληρη σειρά από ιδέες και δυνατότητες. Όπως μας ανέφερε η κυρία Χρύσω Κωνσταντίνου -υπεύθυνη πωλήσεων Centerparcs, των οποίων αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Κύπρο και Ελλάδα είναι οι ‘Taxidoefkeries’- παρέχονται και οι ακόλουθες δυνατότητες.

‘Στην πόλη Αϊντχόφεν μπορείτε να επισκεφθείτε τον Ζωολογικό Κήπο Beekse Bergen. Στον ζωολογικό κήπο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χαλαρωτικό σαφάρι με την βάρκα στον ποταμό που περνά μέσα από τους χώρους των ζώων, σαφάρι με το δικό σας αυτοκίνητο, σαφάρι με το λεωφορείο και τον προσωπικό σας ranger ή να περπατήσετε στον τεράστιο χώρο!

Επίσης μπορείτε και να μείνετε σε campsites μέσα στον ζωολογικό κήπο ή ακόμη και σε lodges!! Στην πόλη βρίσκεται επίσης και το Παραμυθένιο Θεματικό Πάρκο Efteling, ένα από τα ωραιότερα Θεματικά πάρκα του Κόσμου και 3ο σε επισκεψιμότητα μετά το Disneyland και το Europa Park με 3 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και ανοικτό όλο τον χρόνο. Μπορείτε να δοκιμάσετε ποδηλασία στο μοναδικό ‘Μονοπάτι Βαν Γκονγκ’ εμπνευσμένο από τον διάσημο ζωγράφο που φωτίζεται με βάση τους πίνακες του και θεωρείται σαν μια φανταστική εμπειρία.

Εμείς σαν εταιρεία μπορούμε να διευθετήσουμε εισιτήρια εισόδου για τον Ζωολογικό Κήπο Beekse Bergen και το Πάρκο Efteling.’

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top