ΚΥΠΡΟΣ: Εκδήλωση διαμαρτυρίας υπαλλήλων ξενοδοχείων ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Εκδήλωση διαμαρτυρίας υπαλλήλων ξενοδοχείων ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ

Την πραγματοποίηση εκδήλωσης διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή, 3  Ιουλίου, αποφάσισε σε  συνεδρία την Δευτέρα (30/6) Εκτελεστικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Υπαλλήλων Ξενοδοχείων και Κέντρων Αναψυχής (ΣΥΞΚΑ) ΠΕΟ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με την διαμαρτυρία θα «εκφράσει την απογοήτευση και αγανάκτηση των χιλιάδων εποχικών εργαζομένων που καταδικάστηκαν άδικα να επιβιώσουν με το ελάχιστο ποσό των €360,00 τον μήνα».

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση διαμαρτυρίας θα παρευρεθούν και εργαζόμενοι για τους οποίους καθυστερεί η πληρωμή του ειδικού ανεργιακού επιδόματος από τις 20 Μαΐου, χωρίς το Υπουργείο να ξεκαθαρίζει πότε θα τους πληρώσουν.

Κατά την εκδήλωση θα επιδοθεί ψήφισμα στην Υπουργό Εργασίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE