Παρέμβαση ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδη σε διάσκεψη για τον πόλεμο στη Συρία

Παρέμβαση ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδη σε διάσκεψη για τον πόλεμο στη Συρία

Την ανάγκη για μια συριακής ιδιοκτησίας και καθοδήγησης διαδικασία την οποία να διευκολύνουν τα Ηνωμένα Έθνη υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο πλαίσιο της Τέταρτης Διάσκεψης των Βρυξελλών για την "Υποστήριξη του Μέλλοντος της Συρίας και της Περιοχής" που πραγματοποιήθηκε μέσω βιντεοδιάσκεψης.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης την ανάγκη για πλήρη εφαρμογή του ψηφίσματος 2254 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και για μια συριακής ιδιοκτησίας και καθοδήγησης διαδικασία την οποία να διευκολύνουν τα Ηνωμένα Έθνη. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE