Τραγωδία στην Ελλάδα: Έχασε τη μάχη ο 16χρονος που έπεσε στο κενό –Δώρισαν τα όργανά του οι γονείς του

Τραγωδία στην Ελλάδα: Έχασε τη μάχη ο 16χρονος που έπεσε στο κενό –Δώρισαν τα όργανά του οι γονείς του

Τη χειρότερη δυνατή κατάληψη είχε το ατύχημα ενός 16χρονου αγοριού από το Μεσολόγγι που το Σάββατο 27/6 έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Ο νεαρός νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πάτρας και οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο χθες Δευτέρα 29/6 υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Παρότι βιώνουν μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή, οι γονείς του βρήκαν το κουράγιο και πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του για να δώσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.