ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 10χρονη - Της επιτέθηκε σκύλος

ΠΑΦΟΣ:  Στο νοσοκομείο 10χρονη  - Της επιτέθηκε σκύλος

Στο νοσοκομείο 10χρόνη μετά απο επίθεση που δέχθηκε απο σκύλο στην Πάφο.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης (30/6) και ενώ το 10χρονο κορίτσι περπατούσε έξω απο οικία, δέχθηκε επίθεση απο σκύλο (διασταυρωμένο χάσκι με λαμπραντόρ) ο οποίος διέφυγε της προσοχής της ιδιοκτήτριας του με αποτέλεσμα να πηδήξει πάνω από τον φράκτη της οικίας και να επιτεθεί στο κοριτσάκι. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σκύλος δεν φορούσε λουρί.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου απο την μητέρα του , η οποία έτρεξε αμέσως στο σημείο.

Κρατείται για νοσηλεία στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου, με τραύμα στο δεξί μηρό, η κατάσταση της υγείας της θεωρείται ως εκτός κινδύνου.

H ιδιοκτήτρια του σκύλου κατηγορήθηκε γραπτώς, ενώ με δικαστικό ένταλμα παραλήφθηκε ο σκύλος προκειμένου να εξεταστεί απο τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.

Οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.