Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Σύμφωνα με τον Επιδημιολόγο, Δρ. Μιχάλη Βωνιάτη , σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, ανέφερε ότι σε περιπτωση ενός δεύτερου κύματος έξαρσης του κορωνοϊου δεν θα υπάρξει ξανά ολικό lockdown.

Επίσης τόνισε ότι στην περίπτωση έξαρησης του κορωνοϊου θα υπάρξουν τοπικά lockdown και όχι τόσης μεγάλης διάρκειας όπως συνέβη στο πρώτο κύμα.

Στις δηλώσεις του ήταν καθησυχαστικός, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ένα θετικό κλίμα, ενω όπως σχολίασε απεύχεται το πιθανό ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE