Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Σύμφωνα με τον Επιδημιολόγο, Δρ. Μιχάλη Βωνιάτη , σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, ανέφερε ότι σε περιπτωση ενός δεύτερου κύματος έξαρσης του κορωνοϊου δεν θα υπάρξει ξανά ολικό lockdown.

Επίσης τόνισε ότι στην περίπτωση έξαρησης του κορωνοϊου θα υπάρξουν τοπικά lockdown και όχι τόσης μεγάλης διάρκειας όπως συνέβη στο πρώτο κύμα.

Στις δηλώσεις του ήταν καθησυχαστικός, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ένα θετικό κλίμα, ενω όπως σχολίασε απεύχεται το πιθανό ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE