Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Σύμφωνα με τον Επιδημιολόγο, Δρ. Μιχάλη Βωνιάτη , σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, ανέφερε ότι σε περιπτωση ενός δεύτερου κύματος έξαρσης του κορωνοϊου δεν θα υπάρξει ξανά ολικό lockdown.

Επίσης τόνισε ότι στην περίπτωση έξαρησης του κορωνοϊου θα υπάρξουν τοπικά lockdown και όχι τόσης μεγάλης διάρκειας όπως συνέβη στο πρώτο κύμα.

Στις δηλώσεις του ήταν καθησυχαστικός, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ένα θετικό κλίμα, ενω όπως σχολίασε απεύχεται το πιθανό ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

Η ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Ινδίας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διμερής συνεργασία Κύπρου – Ινδίας ενισχύεται και εμβαθύνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE