Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Σύμφωνα με τον Επιδημιολόγο, Δρ. Μιχάλη Βωνιάτη , σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, ανέφερε ότι σε περιπτωση ενός δεύτερου κύματος έξαρσης του κορωνοϊου δεν θα υπάρξει ξανά ολικό lockdown.

Επίσης τόνισε ότι στην περίπτωση έξαρησης του κορωνοϊου θα υπάρξουν τοπικά lockdown και όχι τόσης μεγάλης διάρκειας όπως συνέβη στο πρώτο κύμα.

Στις δηλώσεις του ήταν καθησυχαστικός, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ένα θετικό κλίμα, ενω όπως σχολίασε απεύχεται το πιθανό ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE