Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Βωνιάτης: Θα υπάρξουν τοπικά lockdown εαν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊου

Σύμφωνα με τον Επιδημιολόγο, Δρ. Μιχάλη Βωνιάτη , σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, ανέφερε ότι σε περιπτωση ενός δεύτερου κύματος έξαρσης του κορωνοϊου δεν θα υπάρξει ξανά ολικό lockdown.

Επίσης τόνισε ότι στην περίπτωση έξαρησης του κορωνοϊου θα υπάρξουν τοπικά lockdown και όχι τόσης μεγάλης διάρκειας όπως συνέβη στο πρώτο κύμα.

Στις δηλώσεις του ήταν καθησυχαστικός, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ένα θετικό κλίμα, ενω όπως σχολίασε απεύχεται το πιθανό ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE