Ερωτευμένη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου η Ελεονώρα Ζουγανέλη- ΒΙΝΤΕΟ

Ερωτευμένη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου η Ελεονώρα Ζουγανέλη- ΒΙΝΤΕΟ

Νέος έρωτας για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί απαθανάτισε σε στιγμές ευτυχίας με τον αγαπημένο της στο Κουφονήσι.

Ο νέος σύντροφος της γνωστής ερμηνεύτριας είναι δικηγόρος και ονομάζεται Σπύρος Δημητρίου.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τετάρτης 1/7 η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία όταν είδε τις φωτογραφίες του περιοδικού, τον αναγνώρισε και ανέφερε πως τον γνωρίζει προσωπικά.

«Είναι ο Σπύρος Δημητρίου. Προσωπικά τον γνωρίζω. Μου τον έχει συστήσει ο Θέμης. Επικοινώνησε μαζί μας και η Ζήνα Κουτσελίνη που μας είπε πως τον έχει φιλοξενήσει συχνά στις εκπομπές της. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός δικηγόρος της νέας γενιάς» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE