Ερωτευμένη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου η Ελεονώρα Ζουγανέλη- ΒΙΝΤΕΟ

Ερωτευμένη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου η Ελεονώρα Ζουγανέλη- ΒΙΝΤΕΟ

Νέος έρωτας για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί απαθανάτισε σε στιγμές ευτυχίας με τον αγαπημένο της στο Κουφονήσι.

Ο νέος σύντροφος της γνωστής ερμηνεύτριας είναι δικηγόρος και ονομάζεται Σπύρος Δημητρίου.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τετάρτης 1/7 η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία όταν είδε τις φωτογραφίες του περιοδικού, τον αναγνώρισε και ανέφερε πως τον γνωρίζει προσωπικά.

«Είναι ο Σπύρος Δημητρίου. Προσωπικά τον γνωρίζω. Μου τον έχει συστήσει ο Θέμης. Επικοινώνησε μαζί μας και η Ζήνα Κουτσελίνη που μας είπε πως τον έχει φιλοξενήσει συχνά στις εκπομπές της. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός δικηγόρος της νέας γενιάς» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.