Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σταμάτησαν για βλάβη το δίκυκλό τους και τις «θέρισε» αμάξι – Νεκρή 19χρονη

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σταμάτησαν για βλάβη το δίκυκλό τους και τις «θέρισε» αμάξι – Νεκρή 19χρονη

Θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (01/07) στο ύψος του Πετρωτού Τρικάλων με μια κοπέλα 19 ετών να χάνει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «trikalavoice.gr» δυο νεαρές κοπέλες βγήκαν στην άκρη της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, στο ρεύμα προς Τρίκαλα, καθώς το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν παρουσίασε βλάβη.

Ενώ βρίσκονταν εκεί, αυτοκίνητο που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα τις παρέσυρε. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι δυο κοπέλες και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου δυστυχώς η 19χρονη κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.