Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σταμάτησαν για βλάβη το δίκυκλό τους και τις «θέρισε» αμάξι – Νεκρή 19χρονη

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σταμάτησαν για βλάβη το δίκυκλό τους και τις «θέρισε» αμάξι – Νεκρή 19χρονη

Θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (01/07) στο ύψος του Πετρωτού Τρικάλων με μια κοπέλα 19 ετών να χάνει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «trikalavoice.gr» δυο νεαρές κοπέλες βγήκαν στην άκρη της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, στο ρεύμα προς Τρίκαλα, καθώς το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν παρουσίασε βλάβη.

Ενώ βρίσκονταν εκεί, αυτοκίνητο που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα τις παρέσυρε. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι δυο κοπέλες και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου δυστυχώς η 19χρονη κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE