Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σταμάτησαν για βλάβη το δίκυκλό τους και τις «θέρισε» αμάξι – Νεκρή 19χρονη

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σταμάτησαν για βλάβη το δίκυκλό τους και τις «θέρισε» αμάξι – Νεκρή 19χρονη

Θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (01/07) στο ύψος του Πετρωτού Τρικάλων με μια κοπέλα 19 ετών να χάνει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «trikalavoice.gr» δυο νεαρές κοπέλες βγήκαν στην άκρη της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, στο ρεύμα προς Τρίκαλα, καθώς το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν παρουσίασε βλάβη.

Ενώ βρίσκονταν εκεί, αυτοκίνητο που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα τις παρέσυρε. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι δυο κοπέλες και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου δυστυχώς η 19χρονη κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE