Ξεπέρασαν τους 60.000 οι θάνατοι από Covid-19 στην Βραζιλία

Ξεπέρασαν τους 60.000 οι θάνατοι από Covid-19 στην Βραζιλία

Το φράγμα των 60.000 θανάτων εξαιτίας του κορωνοϊού ξεπέρασε την Τετάρτη (1/7) η Βραζιλία, καθώς το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε ότι το προηγούμενο 24ωρο κατέγραψε 1.016 επιπλέον θανάτους ασθενών εξαιτίας της Covid-19 και 45.482 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη λατινοαμερικάνικη χώρα φτάνει τους 60.610 νεκρούς επί συνόλου 1.447.523 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί.

Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο επίσημο απολογισμό της πανδημίας του κορωνοϊού στον πλανήτη, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE