ΠΡΟΣΟΧΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται η τύχη 30χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται η τύχη 30χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την οικία του στη Λεμεσό, από τις 23/6/2020, ο Σταύρος Ταλιώτης, 30 ετών.

Ο 30χρονος, ο οποίος περιγράφεται ως ύψους 1.80 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά, φαίνεται να μετέβη στο αεροδρόμιο Λάρνακας και να αναχώρησε με προορισμό άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 22805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE