ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόμμα για τα ζώα: Βολές στον Χ. Πιττοκοπίτη - 'Χωρίς ίχνος ντροπής βρίζει τους φιλόζωους και τα οργανωμένα σύνολα πολιτών'

Κόμμα για τα ζώα: Βολές στον Χ. Πιττοκοπίτη - 'Χωρίς ίχνος ντροπής βρίζει τους φιλόζωους και τα οργανωμένα σύνολα πολιτών'

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζητά άμεσα από το βουλευτή του ΔΗΚΟ, Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη  να ανακαλέσει τις χθεσινές (1/7) δηλώσεις του στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος, ενώ κάνει λόγο για «απαράδεκτες και ατεκμηρίωτες δηλώσεις και τοποθετήσεις», για τις οποίες ζητά να αντιδράσουν οι ιδιώτες κτηνίατροι .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει απερίφραστα τις άδικες, ατεκμηρίωτες και υβριστικές δηλώσεις του βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής βρίζει στην κυριολεξία τους φιλόζωους και τα οργανωμένα σύνολα πολιτών.

Βρίζει αυτούς που κανένα συμφέρον δεν έχουν, βρίζει αυτούς που  καθημερινά δίνουν την μάχη για να φροντίσουν, να διασώσουν ζώα και που καθημερινά βάζουν τους εαυτούς τους ως άνθρωποι στο τέλος της γραμμής. Πρώτα η ευημερία των ζώων και μετά όλα τα άλλα.

Την Τετάρτη  (1/7/20) ) στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος, ο έντιμος κος Βουλευτής του ΔΗΚΟ αποκάλεσε τους φιλόζωους ερασιτέχνες και ανάφερε ότι πρέπει να σέβονται τους επαγγελματίες. Στα ΜΜΕ είπε ακόμα χειρότερα και λυπούμαστε να παρατηρήσουμε το μένος του ΧΠ ενάντια στις φιλοζωικές οργανώσεις και τους φιλόζωους.

Αμφιβάλλουμε εάν οι 350 ιδιωτικοί κτηνίατροι συμμερίζονται τις απόψεις του κου Πιττοκοπίτη και είμαστε σίγουροι ότι θα αντιδράσουν μαζί μας, γιατί οι φιλόζωοι και μαζί με τους ιδιώτες κτηνίατρους γνωρίζουν καλύτερα τις θυσίες που κάνουν για τα θέματα της ευημερίας των ζώων.

Το Κόμμα για τα Ζώα θεωρεί οτι είναι η μεγαλύτερη βρισιά σε αυτούς που παλεύουν να καθαρίσουν τον σταυλο του Αυγεία και κάποιοι άλλοι απο την άνεση της καρέκλας τους να κατηγορούν εθελοντές, φιλόζωους και οργανωμένα σύνολα, που μόνη τους έγνοια είναι η ευημερία και προστασία των ζώων και χωρίς κανένα συμφέρον ή άλλο κέρδος.

Για ποιον «ευνουχισμό» του κτηνιατρικού κόσμου του τόπου αναφέρεστε κε ΧΠ;

Τελικά ποιοι είναι οι ευνουχισμένοι οικονομικά, ψυχικά, σωματικά που έχασαν περιούσιες, που έχασαν τον ύπνο τους, την οικογένεια τους και την καλοπέραση που έχουν κάποιοι άλλοι...;

Αυτό και εάν είναι ντροπή και διασυρμός των φιλόζωων και των εθελοντών.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζητά άμεσα να ανακαλέσει τις δηλώσεις του, όπως ζητούμε να αντιδράσουν και οι ιδιώτες κτηνίατροι σε αυτές τις απαράδεκτες και ατεκμηρίωτες δηλώσεις και τοποθετήσεις.

Περιμένουμε να  ανακαλέσετε κε Πιτοκοπίτη εδώ και τώρα γιατί απλά είστε απαράδεκτος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top