Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα

Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια θα έχει την Παρασκευή (2/7) στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η συζήτηση των δύο Υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να περιστραφεί γύρω από ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, ενόψει και του προσεχούς Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της 13ης Ιουλίου. 

 Σύμφωνα με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, έμφαση θα δοθεί στις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στην τουρκική παραβατικότητα, στο Κυπριακό και στις τριμερείς συνεργασίες που έχουν αναπτύξει οι δύο χώρες στην περιοχή. 

Μετά το πέρας της συνάντησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο Υπουργών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE