Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα

Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια θα έχει την Παρασκευή (2/7) στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η συζήτηση των δύο Υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να περιστραφεί γύρω από ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, ενόψει και του προσεχούς Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της 13ης Ιουλίου. 

 Σύμφωνα με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, έμφαση θα δοθεί στις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στην τουρκική παραβατικότητα, στο Κυπριακό και στις τριμερείς συνεργασίες που έχουν αναπτύξει οι δύο χώρες στην περιοχή. 

Μετά το πέρας της συνάντησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο Υπουργών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE