Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα

Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια θα έχει την Παρασκευή (2/7) στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η συζήτηση των δύο Υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να περιστραφεί γύρω από ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, ενόψει και του προσεχούς Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της 13ης Ιουλίου. 

 Σύμφωνα με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, έμφαση θα δοθεί στις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στην τουρκική παραβατικότητα, στο Κυπριακό και στις τριμερείς συνεργασίες που έχουν αναπτύξει οι δύο χώρες στην περιοχή. 

Μετά το πέρας της συνάντησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο Υπουργών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE