ΑΚΑΜΑΣ: Ώρες αγωνίας για αυτοκίνητο που έπεσε ανάποδα στη θάλασσα -Πιστευόταν ότι η κοπέλα ήταν νεκρή

ΑΚΑΜΑΣ: Ώρες αγωνίας για αυτοκίνητο που έπεσε ανάποδα στη θάλασσα -Πιστευόταν ότι η κοπέλα ήταν νεκρή

Ώρες αγωνίες έζησαν μέλη της Αστυνομίας και διασώστες που έλαβαν ειδοποίηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα (07/03) να σπεύσουν στον Ακάμα για να επιληφθούν σοβαρού περιστατικού.

Όχημα που βρισκόταν στον Ακάμα και συγκεκριμένα στον δρόμο προς το φαράγγι του Άβακα κατέπεσε από χαράδρα στη θάλασσα και αναποδογύρισε.

Όταν οι αρχές έσπευσαν στο σημείο μετά από ειδοποίηση, εντόπισαν άνδρα να βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ο τελευταίος τους ενημέρωσε ότι στο αυτοκίνητο βρισκόταν και γυναίκα.

Βάσει των περιγραφών του αλλοδαπού, πιστευόταν ότι ήταν νεκρή. Ευτυχώς  όμως η γυναίκα εντοπίστηκε να επιπλέει τραυματισμένη στη θάλασσα και ανασύρθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.