ΑΚΑΜΑΣ: Ώρες αγωνίας για αυτοκίνητο που έπεσε ανάποδα στη θάλασσα -Πιστευόταν ότι η κοπέλα ήταν νεκρή

ΑΚΑΜΑΣ: Ώρες αγωνίας για αυτοκίνητο που έπεσε ανάποδα στη θάλασσα -Πιστευόταν ότι η κοπέλα ήταν νεκρή

Ώρες αγωνίες έζησαν μέλη της Αστυνομίας και διασώστες που έλαβαν ειδοποίηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα (07/03) να σπεύσουν στον Ακάμα για να επιληφθούν σοβαρού περιστατικού.

Όχημα που βρισκόταν στον Ακάμα και συγκεκριμένα στον δρόμο προς το φαράγγι του Άβακα κατέπεσε από χαράδρα στη θάλασσα και αναποδογύρισε.

Όταν οι αρχές έσπευσαν στο σημείο μετά από ειδοποίηση, εντόπισαν άνδρα να βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ο τελευταίος τους ενημέρωσε ότι στο αυτοκίνητο βρισκόταν και γυναίκα.

Βάσει των περιγραφών του αλλοδαπού, πιστευόταν ότι ήταν νεκρή. Ευτυχώς  όμως η γυναίκα εντοπίστηκε να επιπλέει τραυματισμένη στη θάλασσα και ανασύρθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE