ΑΚΑΜΑΣ: Ώρες αγωνίας για αυτοκίνητο που έπεσε ανάποδα στη θάλασσα -Πιστευόταν ότι η κοπέλα ήταν νεκρή

ΑΚΑΜΑΣ: Ώρες αγωνίας για αυτοκίνητο που έπεσε ανάποδα στη θάλασσα -Πιστευόταν ότι η κοπέλα ήταν νεκρή

Ώρες αγωνίες έζησαν μέλη της Αστυνομίας και διασώστες που έλαβαν ειδοποίηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα (07/03) να σπεύσουν στον Ακάμα για να επιληφθούν σοβαρού περιστατικού.

Όχημα που βρισκόταν στον Ακάμα και συγκεκριμένα στον δρόμο προς το φαράγγι του Άβακα κατέπεσε από χαράδρα στη θάλασσα και αναποδογύρισε.

Όταν οι αρχές έσπευσαν στο σημείο μετά από ειδοποίηση, εντόπισαν άνδρα να βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ο τελευταίος τους ενημέρωσε ότι στο αυτοκίνητο βρισκόταν και γυναίκα.

Βάσει των περιγραφών του αλλοδαπού, πιστευόταν ότι ήταν νεκρή. Ευτυχώς  όμως η γυναίκα εντοπίστηκε να επιπλέει τραυματισμένη στη θάλασσα και ανασύρθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE