Τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου στην Καλιφόρνια: Εσπευσμένα στις ΗΠΑ η Τζένη Μπαλατσινού

Τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου στην Καλιφόρνια: Εσπευσμένα στις ΗΠΑ η Τζένη Μπαλατσινού

Ώρες αγωνίας περνά η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έφυγε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και της δημοσιογράφου, Βίβιαν Μπενέκου, η μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην Καλιφόρνια, όπου ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Μπέρκλεϊ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η 23χρονη Αμαλία οδηγούσε κανονικά σε δρόμο του Λος Άντζελες, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο της Αμαλίας αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την.

Η κόρη της Τζένη Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε «άγιο», καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, χωρίς να διατρέχει ευτυχώς κίνδυνο η ζωή της.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η Τζένη Μπαλατσινού έκανε, όπως διαβάζουμε, ό,τι μπορεί για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό της κόρης της και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον εφιάλτη από το τροχαίο.

Η Αμαλία Κωστοπούλου αναρρώνει έχοντας τη μητέρα της στο πλευρό της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από το τροχαίο που παραλίγο να κόστιζε τη ζωή της.

Δείτε παρακάτω το πρωτοσέλιδο της Espresso:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE