Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Μπήκαν στο Νοσοκομείο για να 'απαγάγουν' ασθενή- Δεν πείστηκαν οι συγγενείς ότι πάσχει από κορωνοϊό

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Μπήκαν στο Νοσοκομείο για να 'απαγάγουν' ασθενή- Δεν πείστηκαν οι συγγενείς ότι πάσχει από κορωνοϊό

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη 2/7 στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και συγκεκριμένα στη μονάδα που νοσηλεύονται οι ασθενείς με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς ασθενούς με κορωνοϊό από τον Εχίνο μπήκαν εισέβαλαν στο νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή, ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από Covid-19 αλλά από άλλη ασθένεια.

Ο εν λόγω ασθενής μάλιστα μεταφερόταν εκείνη τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο αντίστοιχο τμήμα κορωνοϊού, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι… εισβολείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE