Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Μπήκαν στο Νοσοκομείο για να 'απαγάγουν' ασθενή- Δεν πείστηκαν οι συγγενείς ότι πάσχει από κορωνοϊό

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Μπήκαν στο Νοσοκομείο για να 'απαγάγουν' ασθενή- Δεν πείστηκαν οι συγγενείς ότι πάσχει από κορωνοϊό

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη 2/7 στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και συγκεκριμένα στη μονάδα που νοσηλεύονται οι ασθενείς με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς ασθενούς με κορωνοϊό από τον Εχίνο μπήκαν εισέβαλαν στο νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή, ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από Covid-19 αλλά από άλλη ασθένεια.

Ο εν λόγω ασθενής μάλιστα μεταφερόταν εκείνη τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο αντίστοιχο τμήμα κορωνοϊού, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι… εισβολείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE