ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Άφαντος εδώ και τέσσερις μέρες 15χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Άφαντος εδώ και τέσσερις μέρες 15χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονου η τύχη του οποίου αγνοείται για τέταρτη μέρα. Παράλληλα γίνεται έκκληση στο κοινό για πληροφορίες.

Καταγγέλθηκε την Παρασκευή 3/7 στην Αστυνομία, ότι από τα ξημερώματα της 29 Ιουνίου 2020, ελλείπει από την οικία του στη Λεμεσό, ο ΝΙΚΙΤΑ KASHTANOV, 15 ετών, από τη Ρωσία. 

Ο 15χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.90μ. περίπου, με κοντά, ξανθά μαλλιά και κότσο. Κατά την αναχώρηση του, από την οικία του, φορούσε κοντό παντελόνι, χρώματος σκούρο μπλε και πολύχρωμη φανέλα, στην οποία υπάρχει σχέδιο γάτας. Κρατούσε επίσης σακίδιο χρώματος μπλε τζιν. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.