Δ.Σ ΡΙΚ: Προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις

Δ.Σ ΡΙΚ: Προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ  δηλώνει ότι οι μεταρρυθμίσεις της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, που  στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό της, προχωρούν.

Σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή (3/7), το Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρει ότι  το οργανόγραμμα, τα περιθωριακά ωφελήματα και το νέο κτίριο του ΡΙΚ είναι ζητήματα, για τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει, όπως και πράττει, για να σημειώσει ότι «σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Όπως προσθέτει ο Υπουργός Εσωτερικών έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τις Συντεχνίες και κατόπιν με το Δ.Σ., την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην οποία θα παρουσιάσει τις τελικές αποφάσεις, που αφορούν τα τρία μεγάλα ζητήματα του ΡΙΚ.

«Το Δ.Σ. και η Διεύθυνση και με την αποφασιστική παραγωγική εμπλοκή του ίδιου του ΥΠΕΣ και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στα θέματα του ΡΙΚ, υλοποιούν τις δεσμεύσεις τους. Έχουν τροχοδρομηθεί λύσεις σε προβλήματα τα οποία για χρόνια, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, βρίσκονταν σε στασιμότητα», σημειώνει.

Τέλος, αναφέρει ότι «προσπάθεια είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης για την οποία όλοι θα αισθανόμαστε υπερήφανοι, κυρίως οι λειτουργοί της, οι οποίοι θα έχουν προοπτική ανέλιξης και θα εργάζονται σ’ ένα ασφαλές και παραγωγικό επαγγελματικό περιβάλλον».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE