ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο… ΠΕΡΙΜΕΝΕ για νέα ποδοσφαιρική «ΣΤΕΓΗ»

Στο… ΠΕΡΙΜΕΝΕ για νέα ποδοσφαιρική «ΣΤΕΓΗ»

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα.  Ανέβαινε συνεχώς μέχρι που εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα και είχε εκεί μία πολυετή παρουσία.

Ο Μάριος Στυλιανού το καλοκαίρι του 2019 μέσα από… πράξη που έγινε μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης (βλέπε και μεταγραφή Δημητρίου), έφυγε από τη Λεμεσιανή ομάδα και εντάχθηκε σε αυτή της Αμμοχώστου.

Ο δεξιός ακραίος αμυντικός μην μπορώντας να… πείσει τον Τιμούρ Κετσπάγια, πήγε υπό τη μορφή δανεισμού στην Ομόνοια τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς, όμως, και εκεί να πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε και ο ίδιος.

Χωρίς, λοιπόν, να τύχει εμπιστοσύνης από Ανόρθωση και Ομόνοια, έχει, κακά τα ψέματα, ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει επιλέξει να μην τον έχει μαζί του στην προετοιμασία.  Δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου, είναι στο ψάξιμο για ομάδα, μιας και είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης.

Πλησιάζει τα 27 ο Στυλιανού (γεννημένος 23 Σεπτεμβρίου 1993) και ψάχνει να συμφωνήσει με ομάδα, όπου θα τον βρει η νέα σεζόν και να προσπαθήσει να βρει τον πραγματικό καλό του αγωνιστικό εαυτό, για να θυμίσει σε αρκετούς ότι είναι ακόμη εδώ και έχει τις ικανότητες και τις αρετές αυτές που παρουσίασε όποτε του δινόταν η ευκαιρία στον Απόλλωνα.

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει στην αθλητική… πιάτσα για Εθνικό Άχνας και Πάφο FC για ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα ουσιαστικό.

Σ.Ν.

The post Στο… ΠΕΡΙΜΕΝΕ για νέα ποδοσφαιρική «ΣΤΕΓΗ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της φτάνει στο τέλος της και ότι θα ενημερώσει τις επόμενες τον Αντόνιο Γκουτέρες για τις επαφές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top