Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, στο εν λόγω διπλοκάμπινο επέβαιναν 12 αλλοδαποί, τέσσερις στην καμπίνα και οκτώ στο πίσω μέρος του οχήματος, ενώ ο οδηγός είναι Ελληνοκύπριος.
Μέσα από τις έρευνες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι τέσσερα πρόσωπα βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο και ως εκ τούτου συλλήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.
Όσον αφορά τον οδηγό, μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει τροχαία αδικήματα ωστόσο γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποια είναι η σχέση του με τους αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξετάζεται και το ενδεχόμενο τα πρόσωπα να είναι θύματα εμπορίας και εργασιακής εκμετάλλευσης.
Άντρος Ιωάννου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




