Δήμος Αγλαντζιάς: Αυτόνομη κάθοδος από τους Οικολόγους - Εκλεκτή η Έφη Ξάνθου

Δήμος Αγλαντζιάς: Αυτόνομη κάθοδος από τους Οικολόγους - Εκλεκτή η Έφη Ξάνθου

Αυτόνομη κάθοδο στις αναπληρωματικές εκλογές της Αγλαντζιάς με εκλεκτή την Έφη Ξάνθου αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής (3/7), το Κίνημα Οικολόγων επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ThemaOnline από την Τετάρτη (1/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω απόφαση πάρθηκε σε αποψινή συνεδρία της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας όπου κλείδωσε η αυτόνομη κάθοδος του Κινήματος με την Έφη Ξάνθου.

Θυμίζουμε ότι η ΕΔΕΚ υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Μαρίας Βασιλειάδου, το ΔΗΚΟ του Κώστα Κόρτα, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις από ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Διερευνώνται οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού προς τα κατεχόμενα»

Λετυμπιώτης: «Διερευνώνται οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού προς τα κατεχόμενα»

Διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού και ρίψης κροτίδων από τις ελεύθερες περιοχές της Λευκωσίας προς τα κατεχόμενα, κατά την 1η Απριλίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.