'Έφυγε' η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου

'Έφυγε' η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου

Πέθανε χτες (Παρασκευή 3/7) σε ηλικία 89 ετών, ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια, η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου.

Η Αφροδίτη Γρηγοριάδου γεννήθηκε στην Σεβαστούπολη της Ρωσίας. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ` όπου αποφοίτησε το 1962.

Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο με το έργο "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε" με τον θίασο του Δημήτρη Μυράτ.

Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε το 1958 στην ταινία "Το εισπρακτοράκι", όπου ξεκίνησε και ο Νίκος Ξανθόπουλος, μαζί με τον οποίο έπαιξε σε άλλες 5 ταινίες.

Συμμετείχε στο ραδιοφωνικό σίριαλ "Το σπίτι των ανέμων" μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Πάλλη, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία. Εκτός από το θέατρο, είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ελληνικές ταινίες και σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Συνεργάστηκε με σπουδαίους σκηνοθέτες, όπως οι Αλέξης Μινωτής, Δημήτρης Μυράτ, Δημήτρης Χόρν, Μίνως Βολανάκης, Ζύλ Ντασσέν, Frank Hauser, Γιούρι Λιουμπίμοφ, Σπύρος Α.Ευαγγελάτος κ.α. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE