ΠΑΦΟΣ: Θανατηφόρο τροχαίο - Δεν φορούσε κράνος ο νεαρός άνδρας

ΠΑΦΟΣ: Θανατηφόρο τροχαίο - Δεν φορούσε κράνος ο νεαρός άνδρας

Με ένα τραγικό μαντάτο ξύπνησαν οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, καθώς νεαρός άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, νωρίς το πρωί της Κυριακής (05/07).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 04:45 τα ξημερώματα της Κυριακής (05/07), έχασε την ζωή του ο 24χρονος Ευαγόρας Δημητρίου από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς.

Ο νεαρός οδηγούσε μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα, στον δρόμο Πάφου – Αγίας Μαρίνας, με κατεύθυνση την Αγία Μαρίνα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα ξέφυγε της πορείας της και χτύπησε αριστερά σε πεζοδρόμιο. Ακολούθως, ανατράπηκε.

Συνέπεια της πτώσης ήταν ο τραυματισμός του 24χρονου, όπου και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για ακόμη μια φορά η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς, όπως φορούν πάντοτε το κράνος τους για την δική τους ασφάλεια. Όπως διαφάνηκε από τις προκαταρτικές εξετάσεις, ο νεαρός δεν φορούσε κράνος.

Σημειώνεται πως στον ίδιο δρόμο σημειώθηκαν στο παρελθόν αρκετά θανατηφόρα δυστυχήματα.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.