ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δύο περιπτώσεις ανήλικων οδηγών μοτοποδηλάτων - Συγκρούστηκαν με αυτοκίνητα

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δύο περιπτώσεις ανήλικων οδηγών μοτοποδηλάτων - Συγκρούστηκαν με αυτοκίνητα

Συνεχίστηκαν και χθες οι οργανωμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, σε όλες τις πόλεις, για πάταξη φαινομένων οχληρίας, παραβατικότητας, καθώς επίσης και της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Το Σάββατο (04/07) στην επαρχία Αμμοχώστου προκλήθηκαν δύο τροχαίες συγκρούσεις [και στις 2 σύγκρουση αυτοκινήτων με μοτοποδήλατα), με ενεχόμενους οδηγούς 2 ανήλικα πρόσωπα, ηλικίας 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

Οι οδηγοί των δύο μοτοποδηλάτων, εκτός ότι δεν είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης, δεν έφεραν ούτε προστατευτικά κράνη. Και οι δύο ανήλικοι τραυματιστήκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και πάταξη κάθε μορφής παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE