ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πού και πώς μπορεί το κοινό να ενημερώνεται για τροχαία κίνηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πού και πώς μπορεί το κοινό να ενημερώνεται για τροχαία κίνηση

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό για το πώς μπορεί να γνωρίζει πότε και πού υπάρχει τροχαία κίνηση, ή που εντοπίζονται προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου.

Σε σχέση με τα μέτρα για την όσο δυνατή μείωση της ταλαιπωρίας εκδρομέων κατά τις Κυριακάτικές εξορμήσεις, έχει αποφασιστεί, κάθε Κυριακή, να εκδίδονται από την Αστυνομία, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανακοινώσεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο. Σχετικές ανακοινώσεις για ενημέρωση του κοινού, θα δημοσιεύονται επίσης και όταν εντοπίζονται προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου.

Οι αστυνομικές ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας, τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter) και την εφαρμογή για κινητές ηλεκτρονικές συσκευές (Application) της Αστυνομίας.

Για σκοπούς απάμβλυνσης των προβλημάτων που προκαλούνται από την πυκνή κίνηση στο οδικό δίκτυο, αλλά και αποφυγής της ταλαιπωρίας των εκδρομέων, η Αστυνομία καλεί το κοινό προτού αναχωρήσει για τον προορισμό του, να συμβουλεύεται πάντοτε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top