Ποινή τριών θέσεων στον Χάμιλτον λίγο πριν το GP της Αυστρίας!

Ποινή τριών θέσεων στον Χάμιλτον λίγο πριν το GP της Αυστρίας!

Ο Λιούις Χάμιλτον θα εκκινήσει πέμπτος!

Η σεζόν στη Formula 1 αρχίζει με το… αριστερό για τον Λιούις Χάμιλτον. Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου Grand Prix στην Αυστρία, ο πιλότος της Mercedes τιμωρήθηκε με ποινή τριών θέσεων επειδή δεν μείωσε ταχύτητα σε κίτρινη σημαία.

Την καταγγελία έκανε η Red Bull και μετά από εξέταση από τους αγωνοδίκες επιβλήθηκε η ποινή που έφερε τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή από την δεύτερη στην πέμπτη θέση. Ο ομόσταβλός του, Βάλτερι Μπότας, απέκτησε πλέον ως pole-man ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για τη νίκη, ενώ πίσω από αυτόν και μπροστά από τον Χάμιλτον θα εκκινήσουν οι Μαξ Φερστάπεν, Λάντο Νόρις και Άλεξ Άλμπον.

 

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Ποινή τριών θέσεων στον Χάμιλτον λίγο πριν το GP της Αυστρίας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE