J2US: Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή και ο εκνευρισμός της Βίκυς Χατζηβασιλείου

J2US: Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή και ο εκνευρισμός της Βίκυς Χατζηβασιλείου

H Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης στον ημιτελικό του J2US που ήταν live το βράδυ του Σαββάτου επέλεξαν να πούνε το «Μιρέλα» σε μουσική και στίχους Σπύρου Γραμμένου.

Μετά το τέλος της εμφάνισης τους, η Δέσποινα Βανδή με αφορμή όσα είχε ακούσει στο βίντεο από την παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει ένα παράπονό της.

Δείτε την συνέχεια στο Socialista.tothemaonline.com

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE