Θέλουν Κημήτρη στο ΡΙΚ για την παρουσίαση του δελτίου

Θέλουν Κημήτρη στο ΡΙΚ για την παρουσίαση του δελτίου

Προσέγγισαν τον Ανδρέα Κημήτρη από το κρατικό κανάλι για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. 

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Ενδεχόμενο να αφήσει το κανάλι των Λατσιών ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Alpha Κύπρου και να πάρει την θέση της Γωγώς Αλεξανδρινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όντως προσέγγισαν τον δημοσιογράφο από το ΡΙΚ, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση στο χαρτί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Ανδρέας Κημήτρης περιμένει ολοκληρωμένη πρόταση από το κρατικό κανάλι για να μπορεί να αποφασίσει.

Άλλωστε ο Ανδρέας Κημήτρης ξεκίνησε από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων την πρώτη σεζόν του Alpha Κύπρου και αργότερα μεταφέρθηκε στην μεσημβρινή ζώνη μετά τον ερχομό της Αιμιλίας Κενεβέζου στο κανάλι. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE