Όταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη πριν πέντε χρόνια

Όταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη πριν πέντε χρόνια

Πριν μερικές ημέρες, ο Σταύρος Βαρθαλίτης συναντήθηκε στα νότια προάστια με τον Άκη Πετρετζίκη και με μια ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψαν, σε όσους δεν το γνώριζα, πως πριν από πέντε χρόνια είχαν συνυπάρξει τηλεοπτικά στην εκπομπή “Κάντο όπως ο Άκης”. 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε πάει τότε καλεσμένος στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη και είχε μαγειρέψει κεφτεδάκια. Στο story που έκανε ο Άκης στο Instagram είπε πως έψαξε να βρει το βίντεο στο youtube, αλλά δεν το βρήκε πουθενά.

Και κάπου εδώ ήρθε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος το βρήκε και το έδειξε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.